Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Polévka z kotrče (falešná dršťková))

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie2 859 kJ /
683 kcal
Bílkoviny19,33 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny19,33 g
Tuky35,01 g
– nasycené5,45 g
– nenasycené29,43 g
–– mononenasycené24,46 g
–– polynenasycené4,98 g
––– omega 30,03 g
Vláknina43,85 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 3,37 g
Sůl8,25 g
Sacharidy53,76 g
– cukry18,13 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
400-500 g 400-500 g kotrče kadeřavého Hřib čerstvý 450 g
1-2 1-2 velká cibule Cibule čerstvá 105 g
3 lžíce 3 lžíce olivového oleje Olej olivový 33 ml
3 stroužky 3 stroužky česneku Česnek čerstvý 21 g
1 lžíce 1 lžíce mleté papriky Paprika červená sušená 10 g
0,3-0,5 lžičky 0,3-0,5 lžičky pálivé papriky Paprika pálivá 2.400000035762787 g
1 lžíce 1 lžíce majoránky Majoránka sušená 20 g
1 lžička 1 lžička drceného kmínu Kmín mletý 5 g
1 lžíce 1 lžíce podravka natur Kořenící směs sypká 15 g
trochu trochu pepře Pepř černý
1,2-1,5 l 1,2-1,5 l vody (nebo zeleninového vývaru) Voda 1350.000023841858 ml
jíška Jíška máslová

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.