Nutriční hodnoty (Vepřové na pivu a pečeném česneku)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 6 171 kJ / 1 475 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 151,33 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 139,90 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 11,43 g |
Tuky | 60,41 g |
– nasycené | 22,04 g |
– nenasycené | 30,53 g |
–– mononenasycené | 25,16 g |
–– polynenasycené | 5,36 g |
––– omega 3 | 0,17 g |
Vláknina | 27,85 g |
Cholesterol | 482 mg |
Sodík | 395 mg |
Sůl | 0,70 g |
Sacharidy | 67,05 g |
– cukry | 18,40 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
700 g 700 g vepřové plece | Vepřová plec | 700 g |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
2 paličky 2 paličky vymačkaného pečeného česneku | Česnek čerstvý | 160 g |
2 lžíce 2 lžíce vepřového sádla | Sádlo vepřové | 30 g |
2 dl 2 dl černého piva | Pivo tmavé 10ᵒ | 200 ml |
1 lžička 1 lžička celého kmínu | Kmín | 5 g |
sůl | Sůl mořská | |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
vývar na podlévání | Vývar hovězí |