Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vepřové na pivu a pečeném česneku)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie6 171 kJ /
1 475 kcal
Bílkoviny151,33 g
– z toho živočišné bílkoviny139,90 g
– z toho rostlinné bílkoviny11,43 g
Tuky60,41 g
– nasycené22,04 g
– nenasycené30,53 g
–– mononenasycené25,16 g
–– polynenasycené5,36 g
––– omega 30,17 g
Vláknina27,85 g
Cholesterol 482 mg
Sodík 395 mg
Sůl0,70 g
Sacharidy67,05 g
– cukry18,40 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
700 g 700 g vepřové plece Vepřová plec 700 g
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
2 paličky 2 paličky vymačkaného pečeného česneku Česnek čerstvý 160 g
2 lžíce 2 lžíce vepřového sádla Sádlo vepřové 30 g
2 dl 2 dl černého piva Pivo tmavé 10ᵒ 200 ml
1 lžička 1 lžička celého kmínu Kmín 5 g
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý
vývar na podlévání Vývar hovězí

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.