Nutriční hodnoty (Vepřové karé pečené v karamelové omáčce)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
Energie | 3 606 kJ / 862 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 11,49 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 11,49 g |
Tuky | 4,25 g |
– nasycené | 0,50 g |
– nenasycené | 3,17 g |
–– mononenasycené | 2,17 g |
–– polynenasycené | 1,00 g |
––– omega 3 | 0,20 g |
Vláknina | 17,74 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 6,04 g |
Sůl | 14,30 g |
Sacharidy | 190,70 g |
– cukry | 164,36 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 500 g plátků vepřového karé | Vepřová kotleta bez kosti | |
3 3 střední cibule | Cibule čerstvá | 210 g |
6 lžic 6 lžic cukru | Cukr bílý | 150 g |
4 stroužky 4 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 28 g |
dle chuti chilli papriky | Chilli paprička čerstvá | |
2 lžičky 2 lžičky sladké papriky | Paprika červená sušená | 2 g |
1/2 lžičky 1/2 lžičky strouhaného muškátového oříšku | Muškátový oříšek mletý | 2.5 g |
100 ml 100 ml sójové omáčky | Sójová omáčka Tamari | 100 ml |
čerstvě mletý pepř | Pepř černý mletý | |
2 lžičky 2 lžičky hořčice dijonské | Hořčice plnotučná | 10 g |
100 ml 100 ml kečupu, nejlépe domácího | ||
zelená nať cibulky / koriandr | Petržel nať čerstvá |