Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Steak s tuřínovými hranolky a salátem z pomeranče a fenyklu podle The 1:1 Diet)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie3 039 kJ /
726 kcal
Bílkoviny11,90 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny11,90 g
Tuky30,75 g
– nasycené28,21 g
– nenasycené2,54 g
–– mononenasycené0,36 g
–– polynenasycené2,18 g
––– omega 30,00 g
Vláknina13,00 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 918 mg
Sůl2,15 g
Sacharidy94,00 g
– cukry8,50 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
rostlinný olej Olej řepkový
200 g 200 g tuřínu, oloupaný a nakrájený na tenké hranolky Hranolky fritované 200 g
malé větvičky větvičky rozmarýnu, tymiánu nebo šalvěje Tymián sušený
150 g 150 g fenyklu Fenykl hlíza 150 g
1 1 střední pomeranč Pomeranč čerstvý
4 4 černé olivy Olivy čerstvé zralé
dužina z ½ granátového jablka Granátové jablko jádra čerstvá
2 2 x 120 g hovězího masa na rumpsteak Hovězí kýta
sůl a čerstvě mletý černý pepř Pepř černý mletý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.