Nutriční hodnoty (Steak s tuřínovými hranolky a salátem z pomeranče a fenyklu podle The 1:1 Diet)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 3 039 kJ / 726 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 11,90 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 11,90 g |
Tuky | 30,75 g |
– nasycené | 28,21 g |
– nenasycené | 2,54 g |
–– mononenasycené | 0,36 g |
–– polynenasycené | 2,18 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 13,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 918 mg |
Sůl | 2,15 g |
Sacharidy | 94,00 g |
– cukry | 8,50 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
rostlinný olej | Olej řepkový | |
200 g 200 g tuřínu, oloupaný a nakrájený na tenké hranolky | Hranolky fritované | 200 g |
malé větvičky větvičky rozmarýnu, tymiánu nebo šalvěje | Tymián sušený | |
150 g 150 g fenyklu | Fenykl hlíza | 150 g |
1 1 střední pomeranč | Pomeranč čerstvý | |
4 4 černé olivy | Olivy čerstvé zralé | |
dužina z ½ granátového jablka | Granátové jablko jádra čerstvá | |
2 2 x 120 g hovězího masa na rumpsteak | Hovězí kýta | |
sůl a čerstvě mletý černý pepř | Pepř černý mletý |