Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Dominikova osmnáctka)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie32 178 kJ /
7 691 kcal
Bílkoviny189,83 g
– z toho živočišné bílkoviny152,33 g
– z toho rostlinné bílkoviny37,50 g
Tuky374,61 g
– nasycené194,31 g
– nenasycené158,46 g
–– mononenasycené131,72 g
–– polynenasycené26,74 g
––– omega 34,70 g
Vláknina28,50 g
Cholesterol 2,39 g
Sodík 1,77 g
Sůl3,91 g
Sacharidy865,38 g
– cukry695,18 g
––– laktóza131,25 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
6 6 vajec Vejce slepičí 420 g
210 g 210 g cukru Cukr bílý 210 g
200 g 200 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 200 g
2 lžíce 2 lžíce kakaa Kakao prášek 50 g
2 lžíce 2 lžíce vody Voda 36 ml
1 lžíce 1 lžíce rumu Rum 17 ml
250 ml 250 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 250 ml
100 g 100 g bílé čokolády na vaření Čokoláda hořká 40% 100 g
3 3 vrchovaté lžičky hladké mouky Mouka pšeničná hladká
1 1 vanilkový cukr Cukr vanilkový
250 g 250 g másla Máslo kravské 250 g
160 g 160 g moučkového cukru Cukr bílý 160 g
rumová tresť Aroma rumové
100 g 100 g sušeného plnotučného mléka Mléko kravské polotučné sušené 100 g
2 lžíce 2 lžíce oleje Olej řepkový 22 ml
30 g 30 g moučkového cukru Cukr bílý 30 g
1 lžíce 1 lžíce kakaa Kakao prášek 25 g
rumová tresť Aroma rumové
voda Voda
200 g 200 g sušeného mléka Mléko kravské polotučné sušené 200 g
8 dkg 8 dkg moučkového cukru Cukr bílý 80 g
2 lžíce 2 lžíce oleje Olej řepkový 22 ml
rumová tresť Aroma rumové
voda Voda
potravinářská barva E154 - Hněď FK ( CI potravinářská hněď 1 )
mandlové plátky na boky Mandle loupané

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.