Nutriční hodnoty (Bezlepkový koláč s broskvemi a pudinkem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 699 kJ / 1 840 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 108,56 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 49,51 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 59,04 g |
Tuky | 30,59 g |
– nasycené | 11,98 g |
– nenasycené | 14,01 g |
–– mononenasycené | 9,07 g |
–– polynenasycené | 4,95 g |
––– omega 3 | 0,11 g |
Vláknina | 43,88 g |
Cholesterol | 324 mg |
Sodík | 3,53 g |
Sůl | 8,58 g |
Sacharidy | 260,73 g |
– cukry | 82,53 g |
––– laktóza | 20,67 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
200 g 200 g uvařené černé čočky | Čočka černá neloupaná | 200 g |
50 g 50 g pohanky | Pohanka loupaná | 50 g |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
2 lžíce 2 lžíce koření do perníku | Perníkové koření | 30 g |
20 g 20 g kokosového cukru | Cukr kokosový | 20 g |
250 g 250 g tvarohu | Tvaroh polotučný | 250 g |
250 g 250 g bílého jogurtu | Jogurt kravský bílý 1,5% | 250 ml |
2 2 broskve | Dužina broskve čerstvá | |
1 balíček 1 balíček (40 g) vanilkového pudinkového prášku | Puding v prášku | 48 g |
40 g 40 g vanilkového cukru | Cukr vanilkový | 40 g |
1 lžička 1 lžička soli | Sůl mořská | 8 g |