Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Bezlepkový koláč s broskvemi a pudinkem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie7 699 kJ /
1 840 kcal
Bílkoviny108,56 g
– z toho živočišné bílkoviny49,51 g
– z toho rostlinné bílkoviny59,04 g
Tuky30,59 g
– nasycené11,98 g
– nenasycené14,01 g
–– mononenasycené9,07 g
–– polynenasycené4,95 g
––– omega 30,11 g
Vláknina43,88 g
Cholesterol 324 mg
Sodík 3,53 g
Sůl8,58 g
Sacharidy260,73 g
– cukry82,53 g
––– laktóza20,67 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
200 g 200 g uvařené černé čočky Čočka černá neloupaná 200 g
50 g 50 g pohanky Pohanka loupaná 50 g
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
2 lžíce 2 lžíce koření do perníku Perníkové koření 30 g
20 g 20 g kokosového cukru Cukr kokosový 20 g
250 g 250 g tvarohu Tvaroh polotučný 250 g
250 g 250 g bílého jogurtu Jogurt kravský bílý 1,5% 250 ml
2 2 broskve Dužina broskve čerstvá
1 balíček 1 balíček (40 g) vanilkového pudinkového prášku Puding v prášku 48 g
40 g 40 g vanilkového cukru Cukr vanilkový 40 g
1 lžička 1 lžička soli Sůl mořská 8 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.