Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Krevety na česneku a bílém víně)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie2 903 kJ /
694 kcal
Bílkoviny82,01 g
– z toho živočišné bílkoviny80,01 g
– z toho rostlinné bílkoviny2,00 g
Tuky29,94 g
– nasycené6,72 g
– nenasycené22,16 g
–– mononenasycené18,72 g
–– polynenasycené3,44 g
––– omega 30,44 g
Vláknina4,12 g
Cholesterol 573 mg
Sodík 891 mg
Sůl2,40 g
Sacharidy14,13 g
– cukry1,24 g
––– laktóza0,01 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
400 g 400 g očištěných krevet Krevety loupané 400 g
4 stroužky 4 stroužky česneku Česnek čerstvý 28 g
2 lžíce 2 lžíce olivového oleje Olej olivový 22 ml
4 lžíce 4 lžíce bílého vína Víno bílé suché 60 ml
1 lžička 1 lžička koření bylinky Petržel nať čerstvá 5 g
1 lžička 1 lžička přepuštěného másla Ghí 5 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.