Nutriční hodnoty (Krevety na česneku a bílém víně)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 2 903 kJ / 694 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 82,01 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 80,01 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 2,00 g |
Tuky | 29,94 g |
– nasycené | 6,72 g |
– nenasycené | 22,16 g |
–– mononenasycené | 18,72 g |
–– polynenasycené | 3,44 g |
––– omega 3 | 0,44 g |
Vláknina | 4,12 g |
Cholesterol | 573 mg |
Sodík | 891 mg |
Sůl | 2,40 g |
Sacharidy | 14,13 g |
– cukry | 1,24 g |
––– laktóza | 0,01 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
400 g 400 g očištěných krevet | Krevety loupané | 400 g |
4 stroužky 4 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 28 g |
2 lžíce 2 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 22 ml |
4 lžíce 4 lžíce bílého vína | Víno bílé suché | 60 ml |
1 lžička 1 lžička koření bylinky | Petržel nať čerstvá | 5 g |
1 lžička 1 lžička přepuštěného másla | Ghí | 5 g |