Nutriční hodnoty (Houbový guláš s fazolkami)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 1 224 kJ / 293 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 15,37 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 15,37 g |
Tuky | 3,13 g |
– nasycené | 1,13 g |
– nenasycené | 1,88 g |
–– mononenasycené | 0,98 g |
–– polynenasycené | 0,90 g |
––– omega 3 | 0,01 g |
Vláknina | 32,27 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 46 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 35,80 g |
– cukry | 15,38 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
300 g 300 g pevných lesních hub | Hřib čerstvý | 300 g |
150 g 150 g fazolek | Fazolky čerstvé | 150 g |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
1 lžíce 1 lžíce protlaku | Protlak rajčatový | 15 g |
2 lžičky 2 lžičky mleté sladké papriky | Paprika červená sušená | 2 g |
1 lžička 1 lžička mleté pálivé papriky | Paprika pálivá | 6 g |
1 lžička 1 lžička drceného kmínu | Kmín mletý | 5 g |
zeleninový vývar | Vývar zeleninový | |
1 lžíce 1 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 10 g |
olej | Olej řepkový | |
sůl | Sůl mořská | |
cibulková nať | Cibulka jarní nať čerstvá |