Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Naše propadlá buchta)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie7 741 kJ /
1 850 kcal
Bílkoviny60,45 g
– z toho živočišné bílkoviny57,22 g
– z toho rostlinné bílkoviny3,23 g
Tuky144,77 g
– nasycené22,86 g
– nenasycené107,86 g
–– mononenasycené78,05 g
–– polynenasycené29,81 g
––– omega 38,36 g
Vláknina6,50 g
Cholesterol 1,03 g
Sodík 558 mg
Sůl1,82 g
Sacharidy73,15 g
– cukry27,30 g
––– laktóza9,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 sklenky 2 sklenky špaldové mouky Mouka špaldová hrubá
1 sklenka 1 sklenka erythritolu/cukr
1/2 sklenky 1/2 sklenky oleje Olej řepkový 100 ml
1/2 sklenky 1/2 sklenky vody Voda 100 ml
3 3 vejce Vejce slepičí 210 g
1 1 prášek do pečiva Kypřící prášek 12 g
1 lžíce 1 lžíce holandského kakaa Kakao prášek 15 g
1 lžíce 1 lžíce skořice Skořice ceylonská 15 g
1 vanička 1 vanička tvarohu Tvaroh polotučný 250 g
1/2 1/2 vanilkového pudinku Puding v prášku 20 g
1 1 žloutek Vaječný žloutek 23 g
2 lžíce 2 lžíce čekankového sirupu Sirup citronový 30 ml

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.