Nutriční hodnoty (Naše propadlá buchta)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 741 kJ / 1 850 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 60,45 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 57,22 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 3,23 g |
Tuky | 144,77 g |
– nasycené | 22,86 g |
– nenasycené | 107,86 g |
–– mononenasycené | 78,05 g |
–– polynenasycené | 29,81 g |
––– omega 3 | 8,36 g |
Vláknina | 6,50 g |
Cholesterol | 1,03 g |
Sodík | 558 mg |
Sůl | 1,82 g |
Sacharidy | 73,15 g |
– cukry | 27,30 g |
––– laktóza | 9,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 sklenky 2 sklenky špaldové mouky | Mouka špaldová hrubá | |
1 sklenka 1 sklenka erythritolu/cukr | ||
1/2 sklenky 1/2 sklenky oleje | Olej řepkový | 100 ml |
1/2 sklenky 1/2 sklenky vody | Voda | 100 ml |
3 3 vejce | Vejce slepičí | 210 g |
1 1 prášek do pečiva | Kypřící prášek | 12 g |
1 lžíce 1 lžíce holandského kakaa | Kakao prášek | 15 g |
1 lžíce 1 lžíce skořice | Skořice ceylonská | 15 g |
1 vanička 1 vanička tvarohu | Tvaroh polotučný | 250 g |
1/2 1/2 vanilkového pudinku | Puding v prášku | 20 g |
1 1 žloutek | Vaječný žloutek | 23 g |
2 lžíce 2 lžíce čekankového sirupu | Sirup citronový | 30 ml |