Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kiwi řez)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie12 175 kJ /
2 910 kcal
Bílkoviny35,08 g
– z toho živočišné bílkoviny34,72 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,36 g
Tuky140,36 g
– nasycené14,84 g
– nenasycené111,94 g
–– mononenasycené80,50 g
–– polynenasycené31,44 g
––– omega 39,13 g
Vláknina0,40 g
Cholesterol 1,04 g
Sodík 525 mg
Sůl1,80 g
Sacharidy376,40 g
– cukry330,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4 4 vejce Vejce slepičí 280 g
250 g 250 g cukru moučka Cukr bílý 250 g
10 lžic 10 lžic vlažné vody Voda 180 ml
10 lžic 10 lžic oleje Olej řepkový 110 ml
1 1 prášek do pečiva (může být jen půlka prášku) Kypřící prášek 12 g
250 g 250 g hladké (nebo můžeme dát 125 g hladké a 125 g polohrubé mouky)
1 1 smetana ke šlehání Smetana kravská sladká 30%
1 1 velký bílý jogurt Jogurt kravský bílý 1,5%
1 1 vanilkový cukr + cukr moučka Cukr vanilkový
1 1 ztužovač šlehačky Ztužovač šlehačky
4-6 4-6 kiwi Kiwi čerstvé
1/2 l 1/2 l vody Voda 500 ml
1 dl 1 dl sirupu kiwi Sirup z kiwi 100 ml
1 1 vanilkový pudink Puding v prášku 40 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.