Nutriční hodnoty (Vejce v rajčatové omáčce)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 368 kJ / 1 044 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 60,78 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 52,08 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 8,70 g |
Tuky | 48,58 g |
– nasycené | 11,37 g |
– nenasycené | 23,38 g |
–– mononenasycené | 18,16 g |
–– polynenasycené | 5,22 g |
––– omega 3 | 0,17 g |
Vláknina | 19,47 g |
Cholesterol | 1,55 g |
Sodík | 651 mg |
Sůl | 1,26 g |
Sacharidy | 83,15 g |
– cukry | 61,33 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
400 g 400 g rajčat | Rajče červené čerstvé | 400 g |
6 6 vajec | Vejce slepičí | 420 g |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
1 1 červená paprika | Paprika červená čerstvá | 150 g |
2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
2 lžíce 2 lžíce rajčatového protlaku | Protlak rajčatový | 30 g |
1 lžíce 1 lžíce drceného kmínu | Kmín mletý | 15 g |
1 lžička 1 lžička mleté papriky | Paprika červená sušená | 1 g |
1 lžíce 1 lžíce cukru | Cukr bílý | 25 g |
olej | Olej řepkový | |
sůl | Sůl mořská | |
čerstvá bazalka | Bazalka čerstvá |