Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Bylinková kuřecí prsa s teplým bramborovým salátem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie9 508 kJ /
2 273 kcal
Bílkoviny209,31 g
– z toho živočišné bílkoviny186,40 g
– z toho rostlinné bílkoviny22,91 g
Tuky87,75 g
– nasycené13,28 g
– nenasycené71,94 g
–– mononenasycené60,78 g
–– polynenasycené11,17 g
––– omega 31,67 g
Vláknina32,07 g
Cholesterol 440 mg
Sodík 6,97 g
Sůl17,12 g
Sacharidy146,13 g
– cukry21,83 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
80 g 80 g olivového oleje Olej olivový 80 ml
1,5 lžičky 1,5 lžičky sladké papriky mleté Paprika červená sušená 1.5 g
2 lžičky 2 lžičky soli Sůl mořská 16 g
2 špetky 2 špetky mletého pepře Pepř černý mletý
2 stroužky 2 stroužky česneku Česnek čerstvý 14 g
1 lžička 1 lžička sušeného tymiánu Tymián sušený 5 g
1 lžička 1 lžička sušeného koriandru Koriandr semena 5 g
1 lžíce 1 lžíce sušené petrželky Petržel nať sušená 15 g
špetka špetka kajenského pepře Chilli paprička mletá
800 g 800 g kuřecích prsou Kuře prso 800 g
650 g 650 g brambor Brambor zimní 650 g
sůl Sůl mořská
3 lžíce 3 lžíce vinného octa Ocet vinný bílý 60 ml
1 lžička 1 lžička cukru Cukr bílý 5 g
1 lžička 1 lžička sušené bazalky Bazalka sušená 5 g
200 g 200 g cherry rajčat Rajčata cherry 200 g
80 g 80 g rukoly Rukola čerstvá 80 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.