Nutriční hodnoty (Bylinková kuřecí prsa s teplým bramborovým salátem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 9 508 kJ / 2 273 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 209,31 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 186,40 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 22,91 g |
Tuky | 87,75 g |
– nasycené | 13,28 g |
– nenasycené | 71,94 g |
–– mononenasycené | 60,78 g |
–– polynenasycené | 11,17 g |
––– omega 3 | 1,67 g |
Vláknina | 32,07 g |
Cholesterol | 440 mg |
Sodík | 6,97 g |
Sůl | 17,12 g |
Sacharidy | 146,13 g |
– cukry | 21,83 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
80 g 80 g olivového oleje | Olej olivový | 80 ml |
1,5 lžičky 1,5 lžičky sladké papriky mleté | Paprika červená sušená | 1.5 g |
2 lžičky 2 lžičky soli | Sůl mořská | 16 g |
2 špetky 2 špetky mletého pepře | Pepř černý mletý | |
2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
1 lžička 1 lžička sušeného tymiánu | Tymián sušený | 5 g |
1 lžička 1 lžička sušeného koriandru | Koriandr semena | 5 g |
1 lžíce 1 lžíce sušené petrželky | Petržel nať sušená | 15 g |
špetka špetka kajenského pepře | Chilli paprička mletá | |
800 g 800 g kuřecích prsou | Kuře prso | 800 g |
650 g 650 g brambor | Brambor zimní | 650 g |
sůl | Sůl mořská | |
3 lžíce 3 lžíce vinného octa | Ocet vinný bílý | 60 ml |
1 lžička 1 lžička cukru | Cukr bílý | 5 g |
1 lžička 1 lžička sušené bazalky | Bazalka sušená | 5 g |
200 g 200 g cherry rajčat | Rajčata cherry | 200 g |
80 g 80 g rukoly | Rukola čerstvá | 80 g |