Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Risotto s mořskými plody, koriandrem a limetkou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie4 477 kJ /
1 070 kcal
Bílkoviny48,11 g
– z toho živočišné bílkoviny31,20 g
– z toho rostlinné bílkoviny16,91 g
Tuky5,08 g
– nasycené1,50 g
– nenasycené3,10 g
–– mononenasycené1,63 g
–– polynenasycené1,47 g
––– omega 30,24 g
Vláknina12,12 g
Cholesterol 308 mg
Sodík 438 mg
Sůl1,10 g
Sacharidy187,33 g
– cukry22,70 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
200 g 200 g rýže Arborio Lagris Rýže bílá 200 g
80 g 80 g rajčatového protlaku Podravka Protlak rajčatový 80 g
80 g 80 g kalamár Oliheň 80 g
80 g 80 g krevet Krevety loupané 80 g
40 g 40 g slávek Slávky neloupané 40 g
1 1 limetka Limetka čerstvá 80 g
10 g 10 g čerstvého koriandru Koriandr listy čerstvé
1 1 menší cibule Cibule čerstvá 70 g
100 ml 100 ml bílého vína Víno bílé suché 100 ml
250 ml 250 ml zeleninového vývaru Vývar zeleninový 250 ml
1 1 sůl, pepř Pepř černý 1 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.