Nutriční hodnoty (Risotto s mořskými plody, koriandrem a limetkou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 4 477 kJ / 1 070 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 48,11 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 31,20 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 16,91 g |
Tuky | 5,08 g |
– nasycené | 1,50 g |
– nenasycené | 3,10 g |
–– mononenasycené | 1,63 g |
–– polynenasycené | 1,47 g |
––– omega 3 | 0,24 g |
Vláknina | 12,12 g |
Cholesterol | 308 mg |
Sodík | 438 mg |
Sůl | 1,10 g |
Sacharidy | 187,33 g |
– cukry | 22,70 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
200 g 200 g rýže Arborio Lagris | Rýže bílá | 200 g |
80 g 80 g rajčatového protlaku Podravka | Protlak rajčatový | 80 g |
80 g 80 g kalamár | Oliheň | 80 g |
80 g 80 g krevet | Krevety loupané | 80 g |
40 g 40 g slávek | Slávky neloupané | 40 g |
1 1 limetka | Limetka čerstvá | 80 g |
10 g 10 g čerstvého koriandru | Koriandr listy čerstvé | |
1 1 menší cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
100 ml 100 ml bílého vína | Víno bílé suché | 100 ml |
250 ml 250 ml zeleninového vývaru | Vývar zeleninový | 250 ml |
1 1 sůl, pepř | Pepř černý | 1 g |