Nutriční hodnoty (Koprovo - dýňová omáčka)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 2 220 kJ / 531 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 15,22 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 8,27 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 6,95 g |
Tuky | 25,93 g |
– nasycené | 16,52 g |
– nenasycené | 7,85 g |
–– mononenasycené | 6,40 g |
–– polynenasycené | 1,45 g |
––– omega 3 | 0,34 g |
Vláknina | 15,70 g |
Cholesterol | 72 mg |
Sodík | 97 mg |
Sůl | 0,20 g |
Sacharidy | 52,13 g |
– cukry | 17,60 g |
––– laktóza | 7,60 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
400-500 g 400-500 g očištěné dýně | Dýně čerstvá | 450 g |
2 2 brambory | Brambor zimní | 100 g |
větší cibule | Cibule čerstvá | |
cca 400 ml 400 ml vývaru + mléko | Vývar hovězí | 400 ml |
100 g 100 g zakysané smetany | Smetana kravská zakysaná 12% | 100 ml |
100 g 100 g smetany 31% | Smetana kravská sladká 12% | 100 ml |
lžíce lžíce másla | Máslo kravské | |
4 kuličky 4 kuličky nového koření | Nové koření | |
bobkový list | Bobkový list sušený | |
svazek svazek kopru | Kopr nať čerstvý | |
sůl | Sůl mořská | |
cukr a ocet dle chuti | Cukr bílý |