Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Koprovo - dýňová omáčka)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie2 220 kJ /
531 kcal
Bílkoviny15,22 g
– z toho živočišné bílkoviny8,27 g
– z toho rostlinné bílkoviny6,95 g
Tuky25,93 g
– nasycené16,52 g
– nenasycené7,85 g
–– mononenasycené6,40 g
–– polynenasycené1,45 g
––– omega 30,34 g
Vláknina15,70 g
Cholesterol 72 mg
Sodík 97 mg
Sůl0,20 g
Sacharidy52,13 g
– cukry17,60 g
––– laktóza7,60 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
400-500 g 400-500 g očištěné dýně Dýně čerstvá 450 g
2 2 brambory Brambor zimní 100 g
větší cibule Cibule čerstvá
cca 400 ml 400 ml vývaru + mléko Vývar hovězí 400 ml
100 g 100 g zakysané smetany Smetana kravská zakysaná 12% 100 ml
100 g 100 g smetany 31% Smetana kravská sladká 12% 100 ml
lžíce lžíce másla Máslo kravské
4 kuličky 4 kuličky nového koření Nové koření
bobkový list Bobkový list sušený
svazek svazek kopru Kopr nať čerstvý
sůl Sůl mořská
cukr a ocet dle chuti Cukr bílý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.