Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Fazolová polévka s bramborem a mrkví)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 8

Energie3 059 kJ /
731 kcal
Bílkoviny8,78 g
– z toho živočišné bílkoviny4,80 g
– z toho rostlinné bílkoviny3,98 g
Tuky60,47 g
– nasycené40,10 g
– nenasycené18,00 g
–– mononenasycené16,05 g
–– polynenasycené1,95 g
––– omega 30,61 g
Vláknina9,30 g
Cholesterol 200 mg
Sodík 6,55 g
Sůl16,40 g
Sacharidy34,50 g
– cukry15,20 g
––– laktóza6,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
3 plechovky 3 plechovky bílých fazolí v tomatovém nálevu Fazole bílé
2 2 velké brambory Brambor zimní 100 g
2 2 větší mrkve Mrkev čerstvá 100 g
špetka špetka mletého pepře Pepř černý mletý
2 lžičky 2 lžičky soli Sůl mořská 16 g
2 2 bobkové listy Bobkový list sušený
5 kuliček 5 kuliček nového koření Nové koření
kmín Kmín
cukr a ocet dle chuti Cukr bílý
200 ml 200 ml smetany ke šlehání 31% Smetana kravská sladká 30% 200 ml
hladká mouka - dle potřeby Mouka pšeničná hladká

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.