Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Neapolská omáčka)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie10 073 kJ /
2 407 kcal
Bílkoviny74,68 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny74,68 g
Tuky29,82 g
– nasycené5,53 g
– nenasycené21,34 g
–– mononenasycené16,87 g
–– polynenasycené4,47 g
––– omega 30,52 g
Vláknina51,85 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 569 mg
Sůl1,10 g
Sacharidy435,34 g
– cukry59,95 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 lžíce 2 lžíce olivového oleje Olej olivový 22 ml
1 1 najemno nakrájená cibule Cibule čerstvá 70 g
1 1 najemno nakrájená mrkev Mrkev čerstvá 50 g
1 řapík 1 řapík celeru Celer bulva čerstvá 500 g
500 g 500 g nadrobno nakrájených rajčat Rajče červené čerstvé 500 g
2 lžíce 2 lžíce nakrájené čerstvé petrželky Petržel nať čerstvá 30 g
2 lžičky 2 lžičky cukru Cukr bílý 10 g
125 ml 125 ml vody (1/2 hrnku) Voda 125 ml
500 g 500 g těstovin Těstoviny pšeničné 500 g
sůl a pepř Pepř černý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.