Nutriční hodnoty (Neapolská omáčka)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 10 073 kJ / 2 407 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 74,68 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 74,68 g |
Tuky | 29,82 g |
– nasycené | 5,53 g |
– nenasycené | 21,34 g |
–– mononenasycené | 16,87 g |
–– polynenasycené | 4,47 g |
––– omega 3 | 0,52 g |
Vláknina | 51,85 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 569 mg |
Sůl | 1,10 g |
Sacharidy | 435,34 g |
– cukry | 59,95 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 lžíce 2 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 22 ml |
1 1 najemno nakrájená cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
1 1 najemno nakrájená mrkev | Mrkev čerstvá | 50 g |
1 řapík 1 řapík celeru | Celer bulva čerstvá | 500 g |
500 g 500 g nadrobno nakrájených rajčat | Rajče červené čerstvé | 500 g |
2 lžíce 2 lžíce nakrájené čerstvé petrželky | Petržel nať čerstvá | 30 g |
2 lžičky 2 lžičky cukru | Cukr bílý | 10 g |
125 ml 125 ml vody (1/2 hrnku) | Voda | 125 ml |
500 g 500 g těstovin | Těstoviny pšeničné | 500 g |
sůl a pepř | Pepř černý |