Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Telecí ossobuco s omáčkou Madeira)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie3 093 kJ /
739 kcal
Bílkoviny9,36 g
– z toho živočišné bílkoviny8,96 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,40 g
Tuky50,43 g
– nasycené31,43 g
– nenasycené17,25 g
–– mononenasycené15,76 g
–– polynenasycené1,49 g
––– omega 30,17 g
Vláknina7,00 g
Cholesterol 149 mg
Sodík 217 mg
Sůl0,53 g
Sacharidy26,98 g
– cukry9,95 g
––– laktóza0,23 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
na 2 porce 2 porce potřebujeme
2 ks 2 ks ossobuca
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
2 lžíce 2 lžíce přepuštěného másla Ghí 30 g
2 2 šalotky Šalotka čerstvá
6-8 6-8 malých žampionů Žampion čerstvý
200 ml 200 ml vína Madeira (může být i Sherry) Víno červené polosladké 200 ml
150-200 ml 150-200 ml demi glace Demi-glace 175 ml
dle potřeby hovězí vývar Vývar hovězí
25 g 25 g vychlazeného másla Máslo kravské 25 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.