Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Koláč s jablky a tvarohem z dvojího těsta)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie32 038 kJ /
7 657 kcal
Bílkoviny107,76 g
– z toho živočišné bílkoviny43,17 g
– z toho rostlinné bílkoviny64,59 g
Tuky430,98 g
– nasycené204,80 g
– nenasycené205,17 g
–– mononenasycené163,25 g
–– polynenasycené41,92 g
––– omega 310,34 g
Vláknina44,48 g
Cholesterol 1,93 g
Sodík 594 mg
Sůl1,60 g
Sacharidy814,60 g
– cukry400,45 g
––– laktóza10,45 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 . vrstva
300 g 300 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 300 g
100 g 100 g moučkového cukru Cukr bílý 100 g
250 g 250 g studeného másla Máslo kravské 250 g
špetka špetka soli Sůl mořská
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
1 lžíce 1 lžíce kysané smetany nebo rumu Smetana kravská zakysaná 12% 25 ml
2 2 . vrstva
asi 750 g 750 g jablek Jablko čerstvé 750 g
cukr Cukr bílý
1 lžička 1 lžička mleté skořice Skořice ceylonská mletá 5 g
1 sáček 1 sáček vanilkového pudinku Puding v prášku 48 g
3 3 . vrstva
750 g 750 g tvarohu v alobalu
250 ml 250 ml smetany ke šlehání Smetana kravská sladká 30% 250 ml
cukr dle chuti Cukr bílý
citronovou kůru Citronová kúra čerstvá
4 4 . vrstva
3 3 vejce Vejce slepičí 210 g
200 g 200 g moučkového cukru Cukr bílý 200 g
100 ml 100 ml oleje Olej řepkový 100 ml
5 lžic 5 lžic vody Voda 90 ml
200 g 200 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 200 g
1/2 1/2 prášku do pečiva Kypřící prášek 6 g
1-2 lžíce 1-2 lžíce kakaa Kakao prášek 37.5 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.