Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Podzimní cizrnové curry s rajčaty a špenátem podle The 1:1 Diet)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie3 155 kJ /
754 kcal
Bílkoviny44,52 g
– z toho živočišné bílkoviny2,50 g
– z toho rostlinné bílkoviny42,02 g
Tuky14,45 g
– nasycené2,83 g
– nenasycené10,50 g
–– mononenasycené4,07 g
–– polynenasycené6,43 g
––– omega 30,33 g
Vláknina73,19 g
Cholesterol 4 mg
Sodík 926 mg
Sůl2,31 g
Sacharidy74,88 g
– cukry18,70 g
––– laktóza1,30 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
rostlinný olej Olej řepkový
1 1 malá cibule, nasekaná
2 stroužky 2 stroužky česneku, rozetřené
2 cm 2 cm čerstvého zázvoru, oloupaný a nasekaný
1 lžička 1 lžička kari pasty Curry pasta 5 g
200 g 200 g konzervovaných rajčat Rajče červené sterilované 200 g
200 g 200 g cizrny z plechovky, bez nálevu Cizrna 200 g
160 160 g špenátu, natrhaného na kousky
sůl a čerstvě mletý černý pepř Pepř černý mletý
2 lžíce 2 lžíce řeckého jogurtu Jogurt řecký 5% 30 ml
několik větviček větviček koriandru Koriandr semena
1 1 malé rajče (nakrájené na plátky) Rajče červené čerstvé 60 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.