Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Ricottové noky s kokosem a jahodovou omáčkou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie10 998 kJ /
2 629 kcal
Bílkoviny60,34 g
– z toho živočišné bílkoviny31,46 g
– z toho rostlinné bílkoviny28,88 g
Tuky133,31 g
– nasycené100,68 g
– nenasycené25,09 g
–– mononenasycené21,00 g
–– polynenasycené4,10 g
––– omega 30,86 g
Vláknina27,01 g
Cholesterol 486 mg
Sodík 304 mg
Sůl0,83 g
Sacharidy283,35 g
– cukry121,65 g
––– laktóza8,65 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
250 g 250 g ricotty Ricotta 250 g
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
200 g 200 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 200 g
špetka špetka soli Sůl mořská
40 g 40 g másla + na potření Máslo kravské 40 g
100 g 100 g kokosu na obalení Kokos strouhaný 100 g
400 g 400 g mražených jahod nebo čerstvé Jahody mražené 400 g
80 g 80 g krupicového cukru Cukr bílý 80 g
1 lžíce 1 lžíce kukuřičného škrobu Škrob kukuřičný 15 g
100 ml 100 ml vody Voda 100 ml

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.