Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Pohankové lívance s jahodami)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie10 800 kJ /
2 581 kcal
Bílkoviny85,17 g
– z toho živočišné bílkoviny38,36 g
– z toho rostlinné bílkoviny46,81 g
Tuky42,72 g
– nasycené12,44 g
– nenasycené26,80 g
–– mononenasycené14,20 g
–– polynenasycené12,60 g
––– omega 30,50 g
Vláknina35,20 g
Cholesterol 558 mg
Sodík 709 mg
Sůl0,90 g
Sacharidy446,46 g
– cukry148,14 g
––– laktóza27,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g podmáslí Podmáslí 500 g
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g
200 g 200 g pohankové mouky Mouka pohanková 200 g
200 g 200 g jemných ovesných vloček Vločky ovesné 200 g
4 lžíce 4 lžíce medu Med nepasterovaný 144 g
špetka špetka soli Sůl mořská
1/2 1/2 prášku do pečiva Kypřící prášek 6 g
olej na smažení Olej řepkový
šlehačka nebo kysaná smetana Šlehačka 35%
jahody nebo jiné ovoce Jahody čerstvé

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.