Nutriční hodnoty (Pohankové lívance s jahodami)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 10 800 kJ / 2 581 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 85,17 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 38,36 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 46,81 g |
Tuky | 42,72 g |
– nasycené | 12,44 g |
– nenasycené | 26,80 g |
–– mononenasycené | 14,20 g |
–– polynenasycené | 12,60 g |
––– omega 3 | 0,50 g |
Vláknina | 35,20 g |
Cholesterol | 558 mg |
Sodík | 709 mg |
Sůl | 0,90 g |
Sacharidy | 446,46 g |
– cukry | 148,14 g |
––– laktóza | 27,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g podmáslí | Podmáslí | 500 g |
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
200 g 200 g pohankové mouky | Mouka pohanková | 200 g |
200 g 200 g jemných ovesných vloček | Vločky ovesné | 200 g |
4 lžíce 4 lžíce medu | Med nepasterovaný | 144 g |
špetka špetka soli | Sůl mořská | |
1/2 1/2 prášku do pečiva | Kypřící prášek | 6 g |
olej na smažení | Olej řepkový | |
šlehačka nebo kysaná smetana | Šlehačka 35% | |
jahody nebo jiné ovoce | Jahody čerstvé |