Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Mleté maso zapečené s růžičkovou kapustou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 5

Energie10 718 kJ /
2 562 kcal
Bílkoviny138,19 g
– z toho živočišné bílkoviny123,12 g
– z toho rostlinné bílkoviny15,07 g
Tuky195,74 g
– nasycené79,73 g
– nenasycené100,05 g
–– mononenasycené81,00 g
–– polynenasycené19,05 g
––– omega 30,74 g
Vláknina18,63 g
Cholesterol 1,40 g
Sodík 2,06 g
Sůl4,74 g
Sacharidy53,83 g
– cukry16,89 g
––– laktóza7,60 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g mletého masa Vepřový ořez 500 g
400 g 400 g růžičkové kapusty Kapusta růžičková čerstvá 400 g
80 g 80 g uzené slaniny Špek 80 g
drcený kmín Kmín mletý
4 4 vejce Vejce slepičí 280 g
2 dl 2 dl smetany Smetana kravská sladká 12% 200 ml
3-4 stroužky 3-4 stroužky česneku Česnek čerstvý 24.5 g
pepř Pepř černý
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.