Nutriční hodnoty (Mleté maso zapečené s růžičkovou kapustou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 5
Energie | 10 718 kJ / 2 562 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 138,19 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 123,12 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 15,07 g |
Tuky | 195,74 g |
– nasycené | 79,73 g |
– nenasycené | 100,05 g |
–– mononenasycené | 81,00 g |
–– polynenasycené | 19,05 g |
––– omega 3 | 0,74 g |
Vláknina | 18,63 g |
Cholesterol | 1,40 g |
Sodík | 2,06 g |
Sůl | 4,74 g |
Sacharidy | 53,83 g |
– cukry | 16,89 g |
––– laktóza | 7,60 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g mletého masa | Vepřový ořez | 500 g |
400 g 400 g růžičkové kapusty | Kapusta růžičková čerstvá | 400 g |
80 g 80 g uzené slaniny | Špek | 80 g |
drcený kmín | Kmín mletý | |
4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g |
2 dl 2 dl smetany | Smetana kravská sladká 12% | 200 ml |
3-4 stroužky 3-4 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 24.5 g |
pepř | Pepř černý | |
sůl | Sůl mořská |