Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Tekutá čokoláda k dalšímu použití)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 10

Energie4 702 kJ /
1 124 kcal
Bílkoviny17,50 g
– z toho živočišné bílkoviny8,50 g
– z toho rostlinné bílkoviny9,00 g
Tuky12,75 g
– nasycené7,50 g
– nenasycené5,10 g
–– mononenasycené4,00 g
–– polynenasycené1,10 g
––– omega 30,03 g
Vláknina11,00 g
Cholesterol 15 mg
Sodík 106 mg
Sůl0,25 g
Sacharidy229,25 g
– cukry213,25 g
––– laktóza12,25 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
250 ml 250 ml vody Voda 250 ml
200 g 200 g cukru Cukr bílý 200 g
250 ml 250 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 250 ml
1/2 balíčku 1/2 balíčku kakaového pudinku Puding v prášku
50 g 50 g kakaa Kakao prášek 50 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.