Nutriční hodnoty (Václavkový / houbový salát)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 858 kJ / 683 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 15,16 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 15,16 g |
Tuky | 53,49 g |
– nasycené | 8,09 g |
– nenasycené | 45,33 g |
–– mononenasycené | 39,09 g |
–– polynenasycené | 6,25 g |
––– omega 3 | 0,06 g |
Vláknina | 21,92 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 49 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 24,31 g |
– cukry | 6,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g kloboučků václavek (nebo jiných lesních hub) | Václavka čerstvá | 500 g |
2 2 rajčata | Rajče červené čerstvé | 120 g |
hrst listů listů libovolného salátu | Salát hlávkový čerstvý | |
olej | Olej řepkový | |
sůl | Sůl mořská | |
mletý kmín | Kmín mletý | |
5 lžic 5 lžic olivového oleje | Olej olivový | 55 ml |
1 lžíce 1 lžíce vinného octa (nebo balzamikového) | Ocet vinný bílý | 20 ml |
sůl | Sůl mořská |