Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Václavkový / houbový salát)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie2 858 kJ /
683 kcal
Bílkoviny15,16 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny15,16 g
Tuky53,49 g
– nasycené8,09 g
– nenasycené45,33 g
–– mononenasycené39,09 g
–– polynenasycené6,25 g
––– omega 30,06 g
Vláknina21,92 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 49 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy24,31 g
– cukry6,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g kloboučků václavek (nebo jiných lesních hub) Václavka čerstvá 500 g
2 2 rajčata Rajče červené čerstvé 120 g
hrst listů listů libovolného salátu Salát hlávkový čerstvý
olej Olej řepkový
sůl Sůl mořská
mletý kmín Kmín mletý
5 lžic 5 lžic olivového oleje Olej olivový 55 ml
1 lžíce 1 lžíce vinného octa (nebo balzamikového) Ocet vinný bílý 20 ml
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.