Nutriční hodnoty (Bramborová polévka s ostravskou klobásou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 5 455 kJ / 1 304 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 27,34 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,60 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 26,74 g |
Tuky | 33,75 g |
– nasycené | 14,56 g |
– nenasycené | 17,80 g |
–– mononenasycené | 12,98 g |
–– polynenasycené | 4,82 g |
––– omega 3 | 0,13 g |
Vláknina | 38,74 g |
Cholesterol | 27 mg |
Sodík | 99 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 205,60 g |
– cukry | 20,62 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 kg 1 kg brambor | Brambor zimní | 1000 g |
3 stroužky 3 stroužky česneku - prolisované | Česnek čerstvý | 21 g |
3 3 ostravské klobásy (3 nožičky) | Klobása | |
1 1 větší cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
1 PL 1 PL mleté sladké papriky | Paprika červená sušená | 10 g |
2 PL 2 PL majoránky | Majoránka sušená | 40 g |
1 1 kávová lžička drceného kmínu | Kmín mletý | |
2 PL 2 PL sádla | Sádlo vepřové | 30 g |
sůl dle potřeby | Sůl mořská | |
voda | Voda |