Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Bramborová polévka s ostravskou klobásou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie5 455 kJ /
1 304 kcal
Bílkoviny27,34 g
– z toho živočišné bílkoviny0,60 g
– z toho rostlinné bílkoviny26,74 g
Tuky33,75 g
– nasycené14,56 g
– nenasycené17,80 g
–– mononenasycené12,98 g
–– polynenasycené4,82 g
––– omega 30,13 g
Vláknina38,74 g
Cholesterol 27 mg
Sodík 99 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy205,60 g
– cukry20,62 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 kg 1 kg brambor Brambor zimní 1000 g
3 stroužky 3 stroužky česneku - prolisované Česnek čerstvý 21 g
3 3 ostravské klobásy (3 nožičky) Klobása
1 1 větší cibule Cibule čerstvá 70 g
1 PL 1 PL mleté sladké papriky Paprika červená sušená 10 g
2 PL 2 PL majoránky Majoránka sušená 40 g
1 1 kávová lžička drceného kmínu Kmín mletý
2 PL 2 PL sádla Sádlo vepřové 30 g
sůl dle potřeby Sůl mořská
voda Voda

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.