Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Jablkovo-rumový chlebíček)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 12

Energie17 053 kJ /
4 076 kcal
Bílkoviny40,76 g
– z toho živočišné bílkoviny18,96 g
– z toho rostlinné bílkoviny21,80 g
Tuky166,71 g
– nasycené54,87 g
– nenasycené93,66 g
–– mononenasycené33,70 g
–– polynenasycené59,96 g
––– omega 39,80 g
Vláknina19,20 g
Cholesterol 732 mg
Sodík 347 mg
Sůl1,41 g
Sacharidy576,94 g
– cukry546,69 g
––– laktóza2,14 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g
1 hrnek 1 hrnek moučkového cukru Cukr bílý 250 g
1/3 kostky 1/3 kostky másla Máslo kravské 83.3333358168602 g
1/2 hrnku 1/2 hrnku mletých ořechů Vlašské ořechy mleté 125 g
1 lžíce 1 lžíce rumu Rum 17 ml
3 3 středně velká jablka Jablko čerstvé 450 g
1 1 1/3 hrnku polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá
1 1 prášek do pečiva Kypřící prášek 12 g
1 hrnek 1 hrnek moučkového cukru Cukr bílý 250 g
2 lžíce 2 lžíce horkého mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 30 ml
2 lžičky 2 lžičky rumu Rum 10 ml

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.