Nutriční hodnoty (Jablkovo-rumový chlebíček)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 12
Energie | 17 053 kJ / 4 076 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 40,76 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 18,96 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 21,80 g |
Tuky | 166,71 g |
– nasycené | 54,87 g |
– nenasycené | 93,66 g |
–– mononenasycené | 33,70 g |
–– polynenasycené | 59,96 g |
––– omega 3 | 9,80 g |
Vláknina | 19,20 g |
Cholesterol | 732 mg |
Sodík | 347 mg |
Sůl | 1,41 g |
Sacharidy | 576,94 g |
– cukry | 546,69 g |
––– laktóza | 2,14 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
1 hrnek 1 hrnek moučkového cukru | Cukr bílý | 250 g |
1/3 kostky 1/3 kostky másla | Máslo kravské | 83.3333358168602 g |
1/2 hrnku 1/2 hrnku mletých ořechů | Vlašské ořechy mleté | 125 g |
1 lžíce 1 lžíce rumu | Rum | 17 ml |
3 3 středně velká jablka | Jablko čerstvé | 450 g |
1 1 1/3 hrnku polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | |
1 1 prášek do pečiva | Kypřící prášek | 12 g |
1 hrnek 1 hrnek moučkového cukru | Cukr bílý | 250 g |
2 lžíce 2 lžíce horkého mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 30 ml |
2 lžičky 2 lžičky rumu | Rum | 10 ml |