Nutriční hodnoty (Tvarohové koláčky s borůvkami a dýní)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 12 269 kJ / 2 932 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 65,83 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 20,54 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 45,29 g |
Tuky | 105,68 g |
– nasycené | 60,10 g |
– nenasycené | 39,08 g |
–– mononenasycené | 32,69 g |
–– polynenasycené | 6,40 g |
––– omega 3 | 0,57 g |
Vláknina | 14,58 g |
Cholesterol | 740 mg |
Sodík | 224 mg |
Sůl | 0,46 g |
Sacharidy | 422,18 g |
– cukry | 101,28 g |
––– laktóza | 11,58 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
asi 16-20 asi 16-20 koláčků | ||
200 g 200 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 200 g |
200 g 200 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 200 g |
sůl | Sůl mořská | |
1 1 celé vejce | Vejce slepičí | 70 g |
1 1 žloutek | Vaječný žloutek | 23 g |
3 lžíce 3 lžíce cukru | Cukr bílý | 75 g |
220 ml 220 ml vlahého mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 220 ml |
100 g 100 g rozpuštěného vlahého másla | Máslo kravské | 100 g |
1 sáček 1 sáček sušeného droždí nebo 1/2 kostky čerstvého | Droždí sušené | 7 g |
citronová kůra z půlky půlky citronu | Citronová kúra čerstvá | |
500 500 g tvarohu z vaničky | Tvaroh polotučný | |
1 sáček 1 sáček vanilkového pudinku | Puding v prášku | 48 g |
cukr podle chuti | Cukr bílý | |
borůvky a dýně podle potřeby | Borůvky čerstvé | |
polohrubá mouka | Mouka pšeničná polohrubá | |
cukr | Cukr bílý | |
máslo | Máslo kravské |