Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Paprikový salát s jablky)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 3

Energie1 031 kJ /
246 kcal
Bílkoviny8,60 g
– z toho živočišné bílkoviny7,40 g
– z toho rostlinné bílkoviny1,20 g
Tuky5,74 g
– nasycené3,64 g
– nenasycené1,78 g
–– mononenasycené1,24 g
–– polynenasycené0,54 g
––– omega 30,10 g
Vláknina7,80 g
Cholesterol 15 mg
Sodík 80 mg
Sůl0,10 g
Sacharidy36,20 g
– cukry34,20 g
––– laktóza6,10 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
6 6 zelených paprík Paprika zelená čerstvá
2 2 jablka Jablko čerstvé 300 g
150 ml 150 ml jogurtu Jogurt kravský bílý 3,5% 150 ml
citronová šťáva Šťáva z citrónu
pažitka Pažitka čerstvá
špetka špetka soli Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.