Nutriční hodnoty (Paprikový salát s jablky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
Energie | 1 031 kJ / 246 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 8,60 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 7,40 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 1,20 g |
Tuky | 5,74 g |
– nasycené | 3,64 g |
– nenasycené | 1,78 g |
–– mononenasycené | 1,24 g |
–– polynenasycené | 0,54 g |
––– omega 3 | 0,10 g |
Vláknina | 7,80 g |
Cholesterol | 15 mg |
Sodík | 80 mg |
Sůl | 0,10 g |
Sacharidy | 36,20 g |
– cukry | 34,20 g |
––– laktóza | 6,10 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
6 6 zelených paprík | Paprika zelená čerstvá | |
2 2 jablka | Jablko čerstvé | 300 g |
150 ml 150 ml jogurtu | Jogurt kravský bílý 3,5% | 150 ml |
citronová šťáva | Šťáva z citrónu | |
pažitka | Pažitka čerstvá | |
špetka špetka soli | Sůl mořská |