Nutriční hodnoty (Naložená zelenina v soli)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 1 825 kJ / 436 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 19,28 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 19,28 g |
Tuky | 3,04 g |
– nasycené | 0,65 g |
– nenasycené | 2,06 g |
–– mononenasycené | 0,44 g |
–– polynenasycené | 1,62 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 55,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 957 mg |
Sůl | 2,26 g |
Sacharidy | 59,04 g |
– cukry | 34,22 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
10 10 mrkví | Mrkev čerstvá | 500 g |
6 6 kořenových petrželí | Petržel kořenová čerstvá | |
1 1 větší celer | Celer bulva čerstvá | 540 g |
1 1 pórek | Pórek čerstvý | |
1 1 velký kedluben | Kedluben čerstvý | 180 g |
10-12 10-12 hlaviček růžičkové kapusty | Kapusta růžičková čerstvá | |
3/4 3/4 květáku | Květák čerstvý | |
4-5 větviček 4-5 větviček libečku | Libeček čerstvý | |
2 2 velké svazky zelené petrželky | Petržel nať čerstvá | |
1 svazek 1 svazek zelené natě lahůdkové cibulky | Cibulka jarní čerstvá | 120 g |
sůl (1/3 váhy zeleniny) | Sůl mořská | |
1 lžíce 1 lžíce aromatu (nebo jiného zeleninového dochucovadla) |