Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Naložená zelenina v soli)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie1 825 kJ /
436 kcal
Bílkoviny19,28 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny19,28 g
Tuky3,04 g
– nasycené0,65 g
– nenasycené2,06 g
–– mononenasycené0,44 g
–– polynenasycené1,62 g
––– omega 30,00 g
Vláknina55,00 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 957 mg
Sůl2,26 g
Sacharidy59,04 g
– cukry34,22 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
10 10 mrkví Mrkev čerstvá 500 g
6 6 kořenových petrželí Petržel kořenová čerstvá
1 1 větší celer Celer bulva čerstvá 540 g
1 1 pórek Pórek čerstvý
1 1 velký kedluben Kedluben čerstvý 180 g
10-12 10-12 hlaviček růžičkové kapusty Kapusta růžičková čerstvá
3/4 3/4 květáku Květák čerstvý
4-5 větviček 4-5 větviček libečku Libeček čerstvý
2 2 velké svazky zelené petrželky Petržel nať čerstvá
1 svazek 1 svazek zelené natě lahůdkové cibulky Cibulka jarní čerstvá 120 g
sůl (1/3 váhy zeleniny) Sůl mořská
1 lžíce 1 lžíce aromatu (nebo jiného zeleninového dochucovadla)

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.