Nutriční hodnoty (Brambory zapečené se sušenými rajčaty a dvěma druhy sýrů)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 4 536 kJ / 1 084 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 54,37 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 50,07 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 4,30 g |
Tuky | 76,80 g |
– nasycené | 50,10 g |
– nenasycené | 24,37 g |
–– mononenasycené | 21,67 g |
–– polynenasycené | 2,70 g |
––– omega 3 | 0,72 g |
Vláknina | 4,60 g |
Cholesterol | 287 mg |
Sodík | 2,37 g |
Sůl | 5,92 g |
Sacharidy | 41,57 g |
– cukry | 9,67 g |
––– laktóza | 7,43 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 4 větší brambory uvařené předem (nebo zbylé od oběda) | Brambor zimní | 200 g |
4-5 4-5 sušených a naložených rajčat | Rajče červené sterilované | |
100 g 100 g nivy | Niva 50% t. v s. | 100 g |
100 g 100 g mozzarelly | Mozzarella kravská | 100 g |
100 g 100 g smetany ke šlehání | Smetana kravská sladká 30% | 100 ml |
1 lžička 1 lžička hořčice | Hořčice plnotučná | 5 g |
sušená bazalka | Bazalka sušená | |
sušený česnek | Česnek sušený | |
čerstvě mletý pepř | Pepř černý mletý | |
sůl (pokud je třeba) | Sůl mořská |