Nutriční hodnoty (Fettucine se špenátem a prosciuttem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 8 935 kJ / 2 136 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 73,08 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 73,08 g |
Tuky | 28,90 g |
– nasycené | 5,16 g |
– nenasycené | 20,44 g |
–– mononenasycené | 16,47 g |
–– polynenasycené | 3,97 g |
––– omega 3 | 0,52 g |
Vláknina | 25,50 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 191 mg |
Sůl | 1,00 g |
Sacharidy | 383,04 g |
– cukry | 15,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g těstovin fettucine (široké nudle) | Těstoviny pšeničné | 500 g |
2 lžíce 2 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 22 ml |
8 8 na kousky nakrájených tenkých plátků prosciutta nebo jiné šunky | Pršut | |
3 3 nadrobno nakrájené jarní cibulky | Cibulka jarní čerstvá | |
500 g 500 g špenátu | Špenát čerstvý | 500 g |
1 lžíce 1 lžíce vinného octa aceto balsamico | Ocet vinný bílý | 20 ml |
1/2 lžičky 1/2 lžičky krystalového cukru | Cukr bílý | 3 g |
parmezán | Parmezán | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý |