Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Fazolková polévka s krůtím/kuřecím masem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie1 875 kJ /
448 kcal
Bílkoviny16,65 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny16,65 g
Tuky4,92 g
– nasycené0,90 g
– nenasycené3,54 g
–– mononenasycené1,72 g
–– polynenasycené1,81 g
––– omega 30,07 g
Vláknina27,43 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 35 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy71,80 g
– cukry17,10 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
300 g 300 g fazolek Fazolky čerstvé 300 g
200 g 200 g krůtího (nebo kuřecího) masa
3 3 brambory Brambor zimní 150 g
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
1 lžička 1 lžička mleté papriky Paprika červená sušená 1 g
drcený kmín Kmín mletý
olej Olej řepkový
3 lžíce 3 lžíce ovesných vloček Vločky ovesné 45 g
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.