Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Podzimní řepná polévka)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 5

Energie3 290 kJ /
786 kcal
Bílkoviny19,20 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny19,20 g
Tuky18,79 g
– nasycené1,58 g
– nenasycené15,71 g
–– mononenasycené10,77 g
–– polynenasycené4,93 g
––– omega 31,38 g
Vláknina30,56 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 398 mg
Sůl0,80 g
Sacharidy123,00 g
– cukry66,08 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1,5 lžíce 1,5 lžíce oleje Olej řepkový 16.5 ml
2 2 cibule Cibule čerstvá 140 g
2 stroužky 2 stroužky česneku Česnek čerstvý 14 g
800 g 800 g řepy Červená řepa čerstvá 800 g
300 g 300 g brambor Brambor zimní 300 g
1,25 l 1,25 l vody Voda 1250 ml
2-3 2-3 zeleninové bujóny Bujón zeleninový
pepř Pepř černý
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.