Nutriční hodnoty (Podzimní řepná polévka)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 5
Energie | 3 290 kJ / 786 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 19,20 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 19,20 g |
Tuky | 18,79 g |
– nasycené | 1,58 g |
– nenasycené | 15,71 g |
–– mononenasycené | 10,77 g |
–– polynenasycené | 4,93 g |
––– omega 3 | 1,38 g |
Vláknina | 30,56 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 398 mg |
Sůl | 0,80 g |
Sacharidy | 123,00 g |
– cukry | 66,08 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1,5 lžíce 1,5 lžíce oleje | Olej řepkový | 16.5 ml |
2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
800 g 800 g řepy | Červená řepa čerstvá | 800 g |
300 g 300 g brambor | Brambor zimní | 300 g |
1,25 l 1,25 l vody | Voda | 1250 ml |
2-3 2-3 zeleninové bujóny | Bujón zeleninový | |
pepř | Pepř černý | |
sůl | Sůl mořská |