Nutriční hodnoty (Pečená feta po Řecku)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 469 kJ / 590 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 8,58 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 7,50 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 1,08 g |
Tuky | 57,74 g |
– nasycené | 13,04 g |
– nenasycené | 44,38 g |
–– mononenasycené | 38,29 g |
–– polynenasycené | 6,10 g |
––– omega 3 | 0,13 g |
Vláknina | 1,92 g |
Cholesterol | 45 mg |
Sodík | 1,01 g |
Sůl | 2,50 g |
Sacharidy | 8,05 g |
– cukry | 6,75 g |
––– laktóza | 0,75 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 2 rajčata | Rajče červené čerstvé | 120 g |
5 dkg 5 dkg sýr Feta nebo Balkánský sýr | Sýr feta | 50 g |
2 2 feferonky | Chilli paprička čerstvá | |
1/2 dl 1/2 dl olivového oleje | Olej olivový | 50 ml |