Nutriční hodnoty (Husí stehno, řepné zelí, houskový knedlík)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 9 771 kJ / 2 335 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 76,68 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 17,18 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 59,50 g |
Tuky | 18,24 g |
– nasycené | 5,74 g |
– nenasycené | 8,26 g |
–– mononenasycené | 4,85 g |
–– polynenasycené | 3,41 g |
––– omega 3 | 0,13 g |
Vláknina | 33,06 g |
Cholesterol | 274 mg |
Sodík | 357 mg |
Sůl | 0,74 g |
Sacharidy | 450,81 g |
– cukry | 70,89 g |
––– laktóza | 12,25 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 4 husí stehna | Husa stehno s kostí a kůží | |
400 g 400 g kachního sádla | Sádlo kachní | |
280 g 280 g vařené řepy | Červená řepa čerstvá | 280 g |
50 g 50 g sušených švestek | Švestky sušené | 50 g |
1 1 větší cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
500 g 500 g hrubé mouky | Mouka pšeničná hrubá | 500 g |
20 g 20 g droždí | Droždí pekařské lisované | 20 g |
250 ml 250 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 250 ml |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
2 2 starší housky | Houska pšeničná | |
1 lžička 1 lžička drceného kmínu | Kmín mletý | 5 g |
1 lžíce 1 lžíce jemného bramborového škrobu | Bramborový škrob | 15 g |
jablečný ocet | Ocet jablečný | |
sůl | Sůl mořská | |
hnědý cukr | Cukr třtinový |