Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Husí stehno, řepné zelí, houskový knedlík)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie9 771 kJ /
2 335 kcal
Bílkoviny76,68 g
– z toho živočišné bílkoviny17,18 g
– z toho rostlinné bílkoviny59,50 g
Tuky18,24 g
– nasycené5,74 g
– nenasycené8,26 g
–– mononenasycené4,85 g
–– polynenasycené3,41 g
––– omega 30,13 g
Vláknina33,06 g
Cholesterol 274 mg
Sodík 357 mg
Sůl0,74 g
Sacharidy450,81 g
– cukry70,89 g
––– laktóza12,25 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4 4 husí stehna Husa stehno s kostí a kůží
400 g 400 g kachního sádla Sádlo kachní
280 g 280 g vařené řepy Červená řepa čerstvá 280 g
50 g 50 g sušených švestek Švestky sušené 50 g
1 1 větší cibule Cibule čerstvá 70 g
500 g 500 g hrubé mouky Mouka pšeničná hrubá 500 g
20 g 20 g droždí Droždí pekařské lisované 20 g
250 ml 250 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 250 ml
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
2 2 starší housky Houska pšeničná
1 lžička 1 lžička drceného kmínu Kmín mletý 5 g
1 lžíce 1 lžíce jemného bramborového škrobu Bramborový škrob 15 g
jablečný ocet Ocet jablečný
sůl Sůl mořská
hnědý cukr Cukr třtinový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.