Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Lentilková "Terka")

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie21 181 kJ /
5 062 kcal
Bílkoviny81,73 g
– z toho živočišné bílkoviny40,53 g
– z toho rostlinné bílkoviny41,20 g
Tuky287,44 g
– nasycené55,38 g
– nenasycené211,01 g
–– mononenasycené153,20 g
–– polynenasycené57,81 g
––– omega 316,80 g
Vláknina13,80 g
Cholesterol 1,18 g
Sodík 609 mg
Sůl2,00 g
Sacharidy530,24 g
– cukry233,84 g
––– laktóza7,84 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4 4 vejce Vejce slepičí 280 g
400 g 400 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 400 g
200 g 200 g moučkového cukru Cukr bílý 200 g
1 1 vanilkový cukr Cukr vanilkový
1 1 prášek do pečiva Kypřící prášek 12 g
200 ml 200 ml oleje Olej řepkový 200 ml
200 ml 200 ml zakysané smetany Smetana kravská zakysaná 12% 200 ml
nastrouhaná citronová kůra z 1/2 citronu Citronová kúra čerstvá
1 1 velké lentilky Bonbon čokoládový
30 g 30 g čokolády na vaření Čokoláda hořká 40% 30 g
30 g 30 g másla Máslo kravské 30 g
trošku trošku podrcených lentilek na posypání Bonbon čokoládový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.