Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kuřecí stehýnko na tymiánu s bramborovým knedlíkem a špenátem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie6 590 kJ /
1 575 kcal
Bílkoviny41,76 g
– z toho živočišné bílkoviny8,68 g
– z toho rostlinné bílkoviny33,08 g
Tuky43,37 g
– nasycené4,59 g
– nenasycené34,00 g
–– mononenasycené23,82 g
–– polynenasycené10,18 g
––– omega 32,78 g
Vláknina26,10 g
Cholesterol 259 mg
Sodík 3,35 g
Sůl8,21 g
Sacharidy244,50 g
– cukry11,90 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 2 vrchní kousky kuřecího stehna Kuře stehno s kůží
sůl Sůl mořská
drcený kmín Kmín mletý
čerstvý citronový tymián Tymián sušený
worcester Worcestrová omáčka
3 lžíce 3 lžíce oleje Olej řepkový 33 ml
500 g 500 g vařených brambor ve slupce Brambor zimní 500 g
100 g 100 g krupice Krupice pšeničná hrubá 100 g
100 g 100 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 100 g
1 lžička 1 lžička soli Sůl mořská 8 g
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
1 1 zmrazený listový špenát Špenát čerstvý
1 1 střední cibule Cibule čerstvá 70 g
5 stroužků 5 stroužků česneku Česnek čerstvý 35 g
čtyřbarevný pepř Pepř barevný
sůl Sůl mořská
1/2 1/2 masoxu Bujón hovězí
80 ml 80 ml vody Voda 80 ml
2 2 vrchovaté lžičky hladké mouky Mouka pšeničná hladká

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.