Nutriční hodnoty (Vepřové škvařené sádlo)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 56 519 kJ / 13 508 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 31,70 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 31,70 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 1 485,75 g |
– nasycené | 720,50 g |
– nenasycené | 750,22 g |
–– mononenasycené | 600,20 g |
–– polynenasycené | 150,02 g |
––– omega 3 | 1,51 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 1,35 g |
Sodík | 50 mg |
Sůl | 0,05 g |
Sacharidy | 2,45 g |
– cukry | 2,45 g |
––– laktóza | 2,45 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1,5 kg 1,5 kg vepřového sádla (nejlépe podkožního tzv. řemenového) | Sádlo vepřové | 1500 g |
1/2 dl 1/2 dl mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 50 ml |
voda | Voda |