Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vepřové škvařené sádlo)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie56 519 kJ /
13 508 kcal
Bílkoviny31,70 g
– z toho živočišné bílkoviny31,70 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,00 g
Tuky1 485,75 g
– nasycené720,50 g
– nenasycené750,22 g
–– mononenasycené600,20 g
–– polynenasycené150,02 g
––– omega 31,51 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 1,35 g
Sodík 50 mg
Sůl0,05 g
Sacharidy2,45 g
– cukry2,45 g
––– laktóza2,45 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1,5 kg 1,5 kg vepřového sádla (nejlépe podkožního tzv. řemenového) Sádlo vepřové 1500 g
1/2 dl 1/2 dl mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 50 ml
voda Voda

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.