Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Restované hovězí nudličky ve dvou variantách)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie1 540 kJ /
368 kcal
Bílkoviny8,31 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny8,31 g
Tuky22,61 g
– nasycené1,84 g
– nenasycené19,70 g
–– mononenasycené13,89 g
–– polynenasycené5,80 g
––– omega 31,81 g
Vláknina11,12 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 2,91 g
Sůl7,83 g
Sacharidy28,84 g
– cukry7,07 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 plátky 2 plátky hovězího z mladého býka (cca 270 g)
2 lžíce 2 lžíce oleje Olej řepkový 22 ml
1 1 červená cibule Cibule červená čerstvá 69 g
1 stroužek 1 stroužek česneku Česnek čerstvý 7 g
150 g 150 g žampionů Žampion čerstvý 150 g
koření na steaky dle chuti Koření Argentina
2 lžíce 2 lžíce worcesteru Worcestrová omáčka 30 ml
k podávání s bramborem, dip, salát Salát hlávkový čerstvý
2 lžíce 2 lžíce světlé sójové omáčky Sójová omáčka Tamari 30 ml
1 lžíce 1 lžíce sladké sójové omáčky Sójová omáčka Tamari 15 ml
1 lžíce 1 lžíce citrónové šťávy Šťáva z citrónu 15 ml
1 lžička 1 lžička kukuřičného škrobu rozmíchaného v 50 ml vody Škrob kukuřičný 5 g
k podávání s rýží, zelená nať, salát Salát hlávkový čerstvý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.