Nutriční hodnoty (Restované hovězí nudličky ve dvou variantách)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 1 540 kJ / 368 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 8,31 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 8,31 g |
Tuky | 22,61 g |
– nasycené | 1,84 g |
– nenasycené | 19,70 g |
–– mononenasycené | 13,89 g |
–– polynenasycené | 5,80 g |
––– omega 3 | 1,81 g |
Vláknina | 11,12 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 2,91 g |
Sůl | 7,83 g |
Sacharidy | 28,84 g |
– cukry | 7,07 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 plátky 2 plátky hovězího z mladého býka (cca 270 g) | ||
2 lžíce 2 lžíce oleje | Olej řepkový | 22 ml |
1 1 červená cibule | Cibule červená čerstvá | 69 g |
1 stroužek 1 stroužek česneku | Česnek čerstvý | 7 g |
150 g 150 g žampionů | Žampion čerstvý | 150 g |
koření na steaky dle chuti | Koření Argentina | |
2 lžíce 2 lžíce worcesteru | Worcestrová omáčka | 30 ml |
k podávání s bramborem, dip, salát | Salát hlávkový čerstvý | |
2 lžíce 2 lžíce světlé sójové omáčky | Sójová omáčka Tamari | 30 ml |
1 lžíce 1 lžíce sladké sójové omáčky | Sójová omáčka Tamari | 15 ml |
1 lžíce 1 lžíce citrónové šťávy | Šťáva z citrónu | 15 ml |
1 lžička 1 lžička kukuřičného škrobu rozmíchaného v 50 ml vody | Škrob kukuřičný | 5 g |
k podávání s rýží, zelená nať, salát | Salát hlávkový čerstvý |