Nutriční hodnoty (Tykvová polévka s kaki)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 2 498 kJ / 597 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 14,28 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 5,66 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 8,62 g |
Tuky | 30,60 g |
– nasycené | 19,29 g |
– nenasycené | 9,63 g |
–– mononenasycené | 8,53 g |
–– polynenasycené | 1,11 g |
––– omega 3 | 0,22 g |
Vláknina | 22,25 g |
Cholesterol | 92 mg |
Sodík | 99 mg |
Sůl | 0,20 g |
Sacharidy | 57,20 g |
– cukry | 28,87 g |
––– laktóza | 7,66 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g tykve (jakékoliv) | Dýně čerstvá | 500 g |
2 2 kaki | Kaki čerstvé | |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
olej | Olej řepkový | |
200 ml 200 ml smetany | Smetana kravská sladká 12% | 200 ml |
1 lžička 1 lžička másla | Máslo kravské | 8 g |
1 lžička 1 lžička zázvoru | Zázvor sušený | 7 g |
1 lžička 1 lžička kurkumy | Kurkuma mletá | 5 g |
1 lžíce 1 lžíce mleté papriky | Paprika červená sušená | 10 g |
pepř | Pepř černý | |
sůl | Sůl mořská | |
lístečky bazalky na ozdobu | Bazalka čerstvá |