Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Tykvová polévka s kaki)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie2 498 kJ /
597 kcal
Bílkoviny14,28 g
– z toho živočišné bílkoviny5,66 g
– z toho rostlinné bílkoviny8,62 g
Tuky30,60 g
– nasycené19,29 g
– nenasycené9,63 g
–– mononenasycené8,53 g
–– polynenasycené1,11 g
––– omega 30,22 g
Vláknina22,25 g
Cholesterol 92 mg
Sodík 99 mg
Sůl0,20 g
Sacharidy57,20 g
– cukry28,87 g
––– laktóza7,66 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g tykve (jakékoliv) Dýně čerstvá 500 g
2 2 kaki Kaki čerstvé
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
olej Olej řepkový
200 ml 200 ml smetany Smetana kravská sladká 12% 200 ml
1 lžička 1 lžička másla Máslo kravské 8 g
1 lžička 1 lžička zázvoru Zázvor sušený 7 g
1 lžička 1 lžička kurkumy Kurkuma mletá 5 g
1 lžíce 1 lžíce mleté papriky Paprika červená sušená 10 g
pepř Pepř černý
sůl Sůl mořská
lístečky bazalky na ozdobu Bazalka čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.