Nutriční hodnoty (Bezlepkový jogurtový langoš)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 5
Energie | 9 734 kJ / 2 327 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 70,01 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 19,17 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 50,84 g |
Tuky | 27,47 g |
– nasycené | 5,61 g |
– nenasycené | 16,35 g |
–– mononenasycené | 10,46 g |
–– polynenasycené | 5,89 g |
––– omega 3 | 0,93 g |
Vláknina | 36,96 g |
Cholesterol | 35 mg |
Sodík | 3,45 g |
Sůl | 4,38 g |
Sacharidy | 432,12 g |
– cukry | 38,20 g |
––– laktóza | 21,58 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g bezlepkové mouky (Schär Mehl Farine) | Mouka pohanková | 500 g |
200 g 200 g bílého jogurtu | Jogurt kravský bílý 1,5% | 200 ml |
250 ml 250 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 250 ml |
1/2 lžičky 1/2 lžičky sody | Jedlá soda | 6 g |
1 1 celé droždí | Droždí pekařské lisované | |
1 lžička 1 lžička moučkového cukru | Cukr bílý | 5 g |
1/2 lžičky 1/2 lžičky soli | Sůl mořská | 4 g |
2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
3 lžíce 3 lžíce vody | Voda | 54 ml |
špetka špetka soli | Sůl mořská | |
1 lžíce 1 lžíce oleje | Olej řepkový | 11 ml |
strouhaný tvrdý sýr Chedar | Sýr kravský tvrdý 30% | |
kvalitní kečup (dle chuti) | Kečup sladký |