Nutriční hodnoty (Kapusta s mletým masem a klobásou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 3 049 kJ / 729 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 102,53 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 99,50 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 3,03 g |
Tuky | 21,30 g |
– nasycené | 5,52 g |
– nenasycené | 11,81 g |
–– mononenasycené | 9,34 g |
–– polynenasycené | 2,47 g |
––– omega 3 | 0,11 g |
Vláknina | 5,77 g |
Cholesterol | 325 mg |
Sodík | 353 mg |
Sůl | 0,70 g |
Sacharidy | 28,87 g |
– cukry | 5,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g mletého vepřového masa | Vepřová plec | 500 g |
2 2 pikantní paprikové klobásy | Klobása | |
1 1 kapusta | Kapusta hlávková čerstvá | |
2 2 mrkve | Mrkev čerstvá | 100 g |
2 2 větší brambory | Brambor zimní | 100 g |
sůl | Sůl mořská | |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
sušený česnek | Česnek sušený | |
1 l 1 l zeleninového vývaru (nebo vody) | Vývar zeleninový | 1000 ml |
sádlo (nebo olej) | Sádlo vepřové | |
hladká mouka | Mouka pšeničná hladká |