Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kapusta s mletým masem a klobásou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie3 049 kJ /
729 kcal
Bílkoviny102,53 g
– z toho živočišné bílkoviny99,50 g
– z toho rostlinné bílkoviny3,03 g
Tuky21,30 g
– nasycené5,52 g
– nenasycené11,81 g
–– mononenasycené9,34 g
–– polynenasycené2,47 g
––– omega 30,11 g
Vláknina5,77 g
Cholesterol 325 mg
Sodík 353 mg
Sůl0,70 g
Sacharidy28,87 g
– cukry5,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g mletého vepřového masa Vepřová plec 500 g
2 2 pikantní paprikové klobásy Klobása
1 1 kapusta Kapusta hlávková čerstvá
2 2 mrkve Mrkev čerstvá 100 g
2 2 větší brambory Brambor zimní 100 g
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý
sušený česnek Česnek sušený
1 l 1 l zeleninového vývaru (nebo vody) Vývar zeleninový 1000 ml
sádlo (nebo olej) Sádlo vepřové
hladká mouka Mouka pšeničná hladká

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.