Nutriční hodnoty (Holandský salát)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 5 416 kJ / 1 294 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 88,67 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 86,25 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 2,42 g |
Tuky | 93,17 g |
– nasycené | 30,68 g |
– nenasycené | 57,31 g |
–– mononenasycené | 26,36 g |
–– polynenasycené | 30,95 g |
––– omega 3 | 0,80 g |
Vláknina | 0,88 g |
Cholesterol | 338 mg |
Sodík | 4,71 g |
Sůl | 11,55 g |
Sacharidy | 24,85 g |
– cukry | 20,95 g |
––– laktóza | 16,25 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
250 g 250 g tvrdého sýru (měla jsem goudu a čedar 1:1) | Sýr kravský tvrdý 30% | 250 g |
cca 1/4 cca 1/4 pórku | Pórek čerstvý | |
150 g 150 g šunky | Šunka vepřová vařená | 150 g |
2 lžíce 2 lžíce nakrájené naložené kapie | Paprika červená sterilovaná | 30 g |
1/2 lžíce 1/2 lžíce dijonské hořčice | Hořčice dijonská | 7.5 g |
1 lžíce 1 lžíce kečupu (nejlépe domácí) | Kečup sladký | 15 ml |
4 lžíce 4 lžíce majonézy (lze napůl s jogurtem) | Majonéza | 60 g |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
sůl (opatrně) | Sůl mořská |