Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Holandský salát)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie5 416 kJ /
1 294 kcal
Bílkoviny88,67 g
– z toho živočišné bílkoviny86,25 g
– z toho rostlinné bílkoviny2,42 g
Tuky93,17 g
– nasycené30,68 g
– nenasycené57,31 g
–– mononenasycené26,36 g
–– polynenasycené30,95 g
––– omega 30,80 g
Vláknina0,88 g
Cholesterol 338 mg
Sodík 4,71 g
Sůl11,55 g
Sacharidy24,85 g
– cukry20,95 g
––– laktóza16,25 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
250 g 250 g tvrdého sýru (měla jsem goudu a čedar 1:1) Sýr kravský tvrdý 30% 250 g
cca 1/4 cca 1/4 pórku Pórek čerstvý
150 g 150 g šunky Šunka vepřová vařená 150 g
2 lžíce 2 lžíce nakrájené naložené kapie Paprika červená sterilovaná 30 g
1/2 lžíce 1/2 lžíce dijonské hořčice Hořčice dijonská 7.5 g
1 lžíce 1 lžíce kečupu (nejlépe domácí) Kečup sladký 15 ml
4 lžíce 4 lžíce majonézy (lze napůl s jogurtem) Majonéza 60 g
mletý pepř Pepř černý mletý
sůl (opatrně) Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.