Nutriční hodnoty (Rajčatová polévka Italiano)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 6
Energie | 3 178 kJ / 759 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 17,19 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 17,19 g |
Tuky | 24,26 g |
– nasycené | 3,56 g |
– nenasycené | 19,95 g |
–– mononenasycené | 16,15 g |
–– polynenasycené | 3,80 g |
––– omega 3 | 0,02 g |
Vláknina | 41,92 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 6,79 g |
Sůl | 16,64 g |
Sacharidy | 101,06 g |
– cukry | 74,47 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 kg 1 kg červených rajčat | Rajče červené čerstvé | 1000 g |
8 8 oliv bez pecky | Olivy čerstvé zralé | |
2 2 střední cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
1 1 větší mrkev | Mrkev čerstvá | 50 g |
2 2 bobkové listy | Bobkový list sušený | |
1/2 1/2 celeru | Celer bulva čerstvá | 270 g |
1 1 petržel | Petržel kořenová čerstvá | |
4 stroužky 4 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 28 g |
2 lžíce 2 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 22 ml |
2 lžičky 2 lžičky cukru | Cukr bílý | 10 g |
2 lžičky 2 lžičky soli | Sůl mořská | 16 g |
1/2 lžičky 1/2 lžičky bílého mletého pepře | Pepř bílý mletý | |
5 lístků 5 lístků bazalky | Bazalka čerstvá | |
2 l 2 l vody | Voda | 2000 ml |