Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Rajčatová polévka Italiano)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 6

Energie3 178 kJ /
759 kcal
Bílkoviny17,19 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny17,19 g
Tuky24,26 g
– nasycené3,56 g
– nenasycené19,95 g
–– mononenasycené16,15 g
–– polynenasycené3,80 g
––– omega 30,02 g
Vláknina41,92 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 6,79 g
Sůl16,64 g
Sacharidy101,06 g
– cukry74,47 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 kg 1 kg červených rajčat Rajče červené čerstvé 1000 g
8 8 oliv bez pecky Olivy čerstvé zralé
2 2 střední cibule Cibule čerstvá 140 g
1 1 větší mrkev Mrkev čerstvá 50 g
2 2 bobkové listy Bobkový list sušený
1/2 1/2 celeru Celer bulva čerstvá 270 g
1 1 petržel Petržel kořenová čerstvá
4 stroužky 4 stroužky česneku Česnek čerstvý 28 g
2 lžíce 2 lžíce olivového oleje Olej olivový 22 ml
2 lžičky 2 lžičky cukru Cukr bílý 10 g
2 lžičky 2 lžičky soli Sůl mořská 16 g
1/2 lžičky 1/2 lžičky bílého mletého pepře Pepř bílý mletý
5 lístků 5 lístků bazalky Bazalka čerstvá
2 l 2 l vody Voda 2000 ml

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.