Nutriční hodnoty (Závitky v rýžovém papíru II)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 999 kJ / 1 195 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 54,04 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 42,70 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 11,34 g |
Tuky | 60,83 g |
– nasycené | 14,30 g |
– nenasycené | 42,76 g |
–– mononenasycené | 31,61 g |
–– polynenasycené | 11,15 g |
––– omega 3 | 2,01 g |
Vláknina | 8,01 g |
Cholesterol | 165 mg |
Sodík | 7,93 g |
Sůl | 17,45 g |
Sacharidy | 104,55 g |
– cukry | 10,48 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
20 plátků 20 plátků rýžového těsta na jarní závitky | ||
250 g 250 g mletého masa | Vepřový ořez | 250 g |
3 lžíce 3 lžíce ústřicové omáčky | Ústřicová omáčka | 45 ml |
100 g 100 g rýžových nudlí | Nudle rýžové | 100 g |
100 g 100 g pekingského zelí | Zelí pekingské čerstvé | 100 g |
50 g 50 g mrkve | Mrkev čerstvá | 50 g |
2 stroužky 2 stroužky česneku (podle chuti) | Česnek čerstvý | 14 g |
2 lžíce 2 lžíce oleje | Olej řepkový | 22 ml |
1 lžička 1 lžička cukru | Cukr bílý | 5 g |
6 lžic 6 lžic sójové omáčky | Sójová omáčka Tamari | 90 ml |