Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Závitky v rýžovém papíru II)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie4 999 kJ /
1 195 kcal
Bílkoviny54,04 g
– z toho živočišné bílkoviny42,70 g
– z toho rostlinné bílkoviny11,34 g
Tuky60,83 g
– nasycené14,30 g
– nenasycené42,76 g
–– mononenasycené31,61 g
–– polynenasycené11,15 g
––– omega 32,01 g
Vláknina8,01 g
Cholesterol 165 mg
Sodík 7,93 g
Sůl17,45 g
Sacharidy104,55 g
– cukry10,48 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
20 plátků 20 plátků rýžového těsta na jarní závitky
250 g 250 g mletého masa Vepřový ořez 250 g
3 lžíce 3 lžíce ústřicové omáčky Ústřicová omáčka 45 ml
100 g 100 g rýžových nudlí Nudle rýžové 100 g
100 g 100 g pekingského zelí Zelí pekingské čerstvé 100 g
50 g 50 g mrkve Mrkev čerstvá 50 g
2 stroužky 2 stroužky česneku (podle chuti) Česnek čerstvý 14 g
2 lžíce 2 lžíce oleje Olej řepkový 22 ml
1 lžička 1 lžička cukru Cukr bílý 5 g
6 lžic 6 lžic sójové omáčky Sójová omáčka Tamari 90 ml

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.