Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Teplý řepovo-batátovo-brokolicový salát)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie1 703 kJ /
407 kcal
Bílkoviny13,58 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny13,58 g
Tuky26,56 g
– nasycené3,34 g
– nenasycené22,77 g
–– mononenasycené18,67 g
–– polynenasycené4,10 g
––– omega 30,32 g
Vláknina14,77 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 211 mg
Sůl0,45 g
Sacharidy22,54 g
– cukry5,71 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 batát Batáty neloupané
1 1 červená řepa Červená řepa čerstvá
1/2 1/2 brokolice Brokolice čerstvá 250 g
olej Olej řepkový
4 stroužky 4 stroužky česneku Česnek čerstvý 28 g
pepř Pepř černý
sušená bazalka Bazalka sušená
sůl Sůl mořská
2 lžíce 2 lžíce olivového oleje Olej olivový 22 ml
1 lžíce 1 lžíce hořčice Hořčice plnotučná 15 g
1 lžíce 1 lžíce citronové šťávy Šťáva z citrónu 15 ml

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.