Nutriční hodnoty (Teplý řepovo-batátovo-brokolicový salát)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 1 703 kJ / 407 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 13,58 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 13,58 g |
Tuky | 26,56 g |
– nasycené | 3,34 g |
– nenasycené | 22,77 g |
–– mononenasycené | 18,67 g |
–– polynenasycené | 4,10 g |
––– omega 3 | 0,32 g |
Vláknina | 14,77 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 211 mg |
Sůl | 0,45 g |
Sacharidy | 22,54 g |
– cukry | 5,71 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 batát | Batáty neloupané | |
1 1 červená řepa | Červená řepa čerstvá | |
1/2 1/2 brokolice | Brokolice čerstvá | 250 g |
olej | Olej řepkový | |
4 stroužky 4 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 28 g |
pepř | Pepř černý | |
sušená bazalka | Bazalka sušená | |
sůl | Sůl mořská | |
2 lžíce 2 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 22 ml |
1 lžíce 1 lžíce hořčice | Hořčice plnotučná | 15 g |
1 lžíce 1 lžíce citronové šťávy | Šťáva z citrónu | 15 ml |