Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Nadívané papriky)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie9 924 kJ /
2 372 kcal
Bílkoviny157,86 g
– z toho živočišné bílkoviny138,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny19,86 g
Tuky136,54 g
– nasycené47,91 g
– nenasycené79,95 g
–– mononenasycené58,90 g
–– polynenasycené21,06 g
––– omega 31,08 g
Vláknina28,20 g
Cholesterol 384 mg
Sodík 496 mg
Sůl0,80 g
Sacharidy116,20 g
– cukry81,40 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
8 8 velkých paprik Paprika červená čerstvá 1200 g
800 g 800 g mletého masa Vepřový ořez 800 g
2 2 velké cibule Cibule čerstvá 140 g
olej Olej řepkový
rajčatový protlak Protlak rajčatový
2 lžíce 2 lžíce hladké mouky Mouka pšeničná hladká 20 g
1.5 l 1.5 l vývaru (nebo vody) Vývar masový 1500 ml
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
cukr Cukr bílý
majoránka Majoránka sušená

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.