Nutriční hodnoty (Nadívané papriky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 9 924 kJ / 2 372 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 157,86 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 138,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 19,86 g |
Tuky | 136,54 g |
– nasycené | 47,91 g |
– nenasycené | 79,95 g |
–– mononenasycené | 58,90 g |
–– polynenasycené | 21,06 g |
––– omega 3 | 1,08 g |
Vláknina | 28,20 g |
Cholesterol | 384 mg |
Sodík | 496 mg |
Sůl | 0,80 g |
Sacharidy | 116,20 g |
– cukry | 81,40 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
8 8 velkých paprik | Paprika červená čerstvá | 1200 g |
800 g 800 g mletého masa | Vepřový ořez | 800 g |
2 2 velké cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
olej | Olej řepkový | |
rajčatový protlak | Protlak rajčatový | |
2 lžíce 2 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 20 g |
1.5 l 1.5 l vývaru (nebo vody) | Vývar masový | 1500 ml |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
cukr | Cukr bílý | |
majoránka | Majoránka sušená |