Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Žemlovka)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie11 435 kJ /
2 733 kcal
Bílkoviny53,96 g
– z toho živočišné bílkoviny51,56 g
– z toho rostlinné bílkoviny2,40 g
Tuky185,70 g
– nasycené114,32 g
– nenasycené61,42 g
–– mononenasycené54,68 g
–– polynenasycené6,74 g
––– omega 31,32 g
Vláknina15,60 g
Cholesterol 1,06 g
Sodík 396 mg
Sůl0,87 g
Sacharidy203,70 g
– cukry198,30 g
––– laktóza17,30 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4 4 jablka Jablko čerstvé 600 g
100 g 100 g másla Máslo kravské 100 g
1 1 menší vánočka Vánočka
250 ml 250 ml smetany ke šlehání Smetana kravská sladká 30% 250 ml
250 g 250 g tvarohu Tvaroh polotučný 250 g
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g
5 lžic 5 lžic cukru Cukr bílý 125 g
mletá skořice Skořice ceylonská mletá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.