Nutriční hodnoty (Žemlovka)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 11 435 kJ / 2 733 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 53,96 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 51,56 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 2,40 g |
Tuky | 185,70 g |
– nasycené | 114,32 g |
– nenasycené | 61,42 g |
–– mononenasycené | 54,68 g |
–– polynenasycené | 6,74 g |
––– omega 3 | 1,32 g |
Vláknina | 15,60 g |
Cholesterol | 1,06 g |
Sodík | 396 mg |
Sůl | 0,87 g |
Sacharidy | 203,70 g |
– cukry | 198,30 g |
––– laktóza | 17,30 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 4 jablka | Jablko čerstvé | 600 g |
100 g 100 g másla | Máslo kravské | 100 g |
1 1 menší vánočka | Vánočka | |
250 ml 250 ml smetany ke šlehání | Smetana kravská sladká 30% | 250 ml |
250 g 250 g tvarohu | Tvaroh polotučný | 250 g |
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
5 lžic 5 lžic cukru | Cukr bílý | 125 g |
mletá skořice | Skořice ceylonská mletá |