Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Salát z červené řepy)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie5 896 kJ /
1 409 kcal
Bílkoviny57,46 g
– z toho živočišné bílkoviny39,86 g
– z toho rostlinné bílkoviny17,60 g
Tuky108,42 g
– nasycené19,92 g
– nenasycené75,22 g
–– mononenasycené33,34 g
–– polynenasycené41,88 g
––– omega 36,43 g
Vláknina10,50 g
Cholesterol 578 mg
Sodík 1,51 g
Sůl3,67 g
Sacharidy45,64 g
– cukry28,10 g
––– laktóza6,50 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
300 g 300 g uvařené červené řepy Červená řepa čerstvá 300 g
100 g 100 g tvrdého sýru Sýr kravský tvrdý 30% 100 g
2-3 2-3 kyselé okurky Okurka polní zavařená
2 2 vejce natvrdo Vejce slepičí 140 g
2 lžíce 2 lžíce olivového oleje Olej olivový 22 ml
80 g 80 g sekaných ořechů Vlašské ořechy 80 g
1 lžíce 1 lžíce horčice Hořčice plnotučná 15 g
pepř Pepř černý
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.