Nutriční hodnoty (Salát z červené řepy)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 5 896 kJ / 1 409 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 57,46 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 39,86 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 17,60 g |
Tuky | 108,42 g |
– nasycené | 19,92 g |
– nenasycené | 75,22 g |
–– mononenasycené | 33,34 g |
–– polynenasycené | 41,88 g |
––– omega 3 | 6,43 g |
Vláknina | 10,50 g |
Cholesterol | 578 mg |
Sodík | 1,51 g |
Sůl | 3,67 g |
Sacharidy | 45,64 g |
– cukry | 28,10 g |
––– laktóza | 6,50 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
300 g 300 g uvařené červené řepy | Červená řepa čerstvá | 300 g |
100 g 100 g tvrdého sýru | Sýr kravský tvrdý 30% | 100 g |
2-3 2-3 kyselé okurky | Okurka polní zavařená | |
2 2 vejce natvrdo | Vejce slepičí | 140 g |
2 lžíce 2 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 22 ml |
80 g 80 g sekaných ořechů | Vlašské ořechy | 80 g |
1 lžíce 1 lžíce horčice | Hořčice plnotučná | 15 g |
pepř | Pepř černý | |
sůl | Sůl mořská |