Nutriční hodnoty (Katův šleh po mém)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
Energie | 2 676 kJ / 640 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 4,36 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 4,36 g |
Tuky | 47,52 g |
– nasycené | 3,43 g |
– nenasycené | 42,16 g |
–– mononenasycené | 29,61 g |
–– polynenasycené | 12,55 g |
––– omega 3 | 3,77 g |
Vláknina | 7,66 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 930 mg |
Sůl | 2,40 g |
Sacharidy | 46,95 g |
– cukry | 18,55 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
400 g 400 g vepřového nebo kuřecího masa (kýta, plec, prsa) | ||
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
2-3 stroužky 2-3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 17.5 g |
1 1 paprika (červená, žlutá) | Paprika bílá čerstvá | |
2-3 2-3 nakládané okurky | Okurka polní zavařená | |
4 lžíce 4 lžíce kečupu (nejlépe domácího nebo 2 lžíce rajčatového protlaku) | Kečup sladký | 60 ml |
1 lžíce 1 lžíce dijonské hořčice | Hořčice dijonská | 15 g |
1 1 nakládaná feferonka | Chilli paprička čerstvá | |
1 lžíce 1 lžíce kukuřičného škrobu | Škrob kukuřičný | 15 g |
worcesterová omáčka dle chuti | Worcestrová omáčka | |
sůl | Sůl mořská | |
mletý černý pepř | Pepř černý mletý | |
4 lžíce 4 lžíce oleje | Olej řepkový | 44 ml |
vývar (nebo voda) dle potřeby | Vývar masový |